Projekten här hemma pågår...

Hej!
Äntligen är det helg för mig! Har jobbat på Seasea hela dagen och när jag slutade hämtade jag upp mamma för att åka vidare till Kungens Kurva för lite shopping, och för att leta studentpresent till min kusin Emma. Hittade både studentpresen och ett par shorts som jag ska ha i Turkiet som vi åker till om hela 10 dagar (!!!). Fem stjärnigt, all inclusive, nära till stranden och ca 30 grader varmt! Jösses vad jag längtar...Ska bli så skönt att komma bort från vardagen och bara njuta av värme, familjen och god mat! Längesen jag var så här exalterad över någonting, längtar och ser så fram emot det...
 
I förrgår var pappa här och hjälpte oss att ta mått på de nya dörrarna som vi ska sätta in här hemma. Och det känns verkligen jättebra! Nya karmar kommer det bli, och såklart nya dörrar och sen lite bredare dörrfoder än vad vi har idag, det kommer vara värt varenda krona och lyfta upp hela lägenheten, speciellt hallen där man möts av både badrum - och sovrumsdörr direkt när man kliver in.
Så fort vi får en lucka från jobb och annat ska pappa komma hit och hjälpa oss med snickeriet. Tyvärr så fick jag inte hans hantverkar gener... haha.
Något annat som jag pysslar med här hemma för tillfället är takrosetter. Har inhandlat tre stycken rosetter, som jag ska placera ut i vardera rum. Älskar stuckaturer och känslan av sekelskifte vilket jag vill lyfta fram här hemma.Tillsammans med fiskbensparketten och de gamla garderoberna och stora fönstrena tror jag att det kommer göra sig riktigt fint! Imorgon ska jag börja måla och sätta upp dem med latexfog, älskar projekt! 
 
 
 
lägenheten | | Kommentera
Upp
}