Köksrenovering del 1.

Idag har eftermiddagen spenderats på Ikea där vi har köpt nya luckor till köket. Dock köpte vi inte alla luckor på en gång då vi först och främst ville se hur luckan skulle se ut på plats, ifall vi skulle ångra oss, och sen för att vi inte kommer att ha så mycket tid nu i veckan till att montera upp dem, så istället för att ha en massa kartonger som tar plats och är ivägen här hemma, så åker vi och köper resterande när det passar bättre tidsmässigt. Man får ta lite i taget helt enkelt, även om det kliar i fingrarna efter att få se slutresultatet.
De luckor som vi fick med oss idag var fronten till diskmaskinen, två lådfronter (samt lådor) att ha nedanför diskon och en lådfront till "plåtlådan" under spisen. Fronten till diskmaskinen satte vi upp direkt när vi kom em och jag är så nöjd med luckorna, det blev verkligen sådär bra som jag hade hoppats på!
 
Luckan som vi valt heter Sävedal, som är en enkel traditonell lucka med ram. Har länge varit sugen på Bodbyn, då jag tycker om deras vitrinskåp och att serien känns lite mer "finess" än Ikeas andra serier. Dock föll den pga den endast finns i färgen offwhite vilket jag tror hade sett alldeles för gult ut mot våra vita väggar. 
 
Det är iallfall skönt att vara igång med renoveringen igen. Efter allt tänkande och klurande kring detta kök så är det sånn härlig känsla när det plötsligt händer något.  
 
lägenheten | | Kommentera
Upp
}